เกี่ยวกับเรา
About Us

English version is available in this page

เกี่ยวกับ JapanWhere

JapanWhere.com จัดทำขึ้นโดยกลุ่มเพื่อนๆ ทีมงาน JapanKakkoii.com โดยมีจุดมุ่งหมายเพื่อรวบรวมรายชื่อต่างๆ ทั้งสถานที่ท่องเที่ยว แหล่งช้อปปิ้ง ร้านค้า ร้านอาหาร โรงแรมและที่พักแนะนำในญี่ปุ่น รวมถึงธุรกิจบริการต่างๆ ที่เกี่ยวข้องกับการท่องเที่ยวญี่ปุ่น

จากการที่ได้ทำเว็บไซต์รีวิวการท่องเที่ยวญี่ปุ่นที่เว็บไซต์ JapanKakkoii.com มาหลายปี เราได้รับคำถามเป็นจำนวนมากเกี่ยวกับการวางแผนเที่ยวญี่ปุ่น โดยเฉพาะคำถามที่ว่า ‘ไปเที่ยวญี่ปุ่น ไปไหนดี?’ จึงได้เกิดไอเดียในการจัดทำเว็บไซต์นี้ขึ้นมา

ผู้ใช้สามารถค้นหาข้อมูลต่างๆ ในเว็บไซต์ JapanWhere.com ได้อย่างสะดวกรวดเร็ว โดยเรามีระบบที่ช่วยในการคัดกรองให้ได้ข้อมูลที่ตรงความต้องการ เพื่อให้เป็นตัวช่วยในการติดสินใจว่าจะ “ไปเที่ยวที่ไหนดี?”  หรือ “มีกิจกรรมอะไรแนะนำบ้าง?” ในแต่ละพื้นที่ของประเทศญี่ปุ่น

About JapanWhere

JapanWhere.com is created by Team JapanKakkoii.com to collect the lisings of sightseeing spots, shopping places, shops, restaurants, hotels and accommodation in Japan, as well as the business related to tourism in Japan. As we have been providing  the review on Japan travel on JapanKakkoii.com for serveral years, we have got a lot of questions about how to plan a trip, especially “Where to go in Japan?”, so we have an idea to make this website.

Users can easily search the information on JapanWhere.com by the tool to filters information to match what they need to know to help them decide “Where to visit?” or “What to do?” in each area of Japan.

ช่องทางของเรา
Our Channels

เกี่ยวกับลิขสิทธิ์รูปภาพและบทความ

รูปภาพภายในเว็บไซต์ที่มีโลโก้ของ JapanWhere และ JapanKakkoii เป็นรูปภาพซึ่งมีลิขสิทธิ์ของทีมงาน ทางเราอนุญาตให้นำรูปภาพไปโพสในเว็บไซต์อื่นที่ไม่ใช่เพื่อการค้าได้ โดยต้องทำลิงค์ระบุแหล่งที่มากลับมายังบทความที่มีรูปภาพนั้นๆ และห้ามลบโลโก้หรือดัดแปลง แก้ไขรูปภาพโดยเด็ดขาด

ทางเราไม่อนุญาตให้คัดลอกบทความทั้งหมดในหน้าเว็บไซต์ไปลงในแหล่งอื่น แต่อนุญาตให้นำข้อความและรูปภาพบางส่วนไปอ้างอิงได้ โดยต้องทำลิงค์ระบุแหล่งที่มากลับมายังบทความนั้นๆ ทุกครั้ง หากเป็นการนำรูปภาพหรือบทความไปใช้เพื่อการขายสินค้า จะต้องได้รับอนุญาตจากทางเราก่อน โดยเป็นลายลักษณ์อักษรผ่านทางอีเมลเท่านั้น

Copyrights of Images and Texts

The images with JapanWhere and JapanKakkoii’s logos are our copyrighted works. Those images are allowed to be re-posted on the other non-commercial websites with referal links to the articles where they belong to. Removing our logo or editing the images is strictly prohibited.

Copying all contents of article and re-posting our contents on the other website is also disallowed. However, using only some parts of article and image with referal links is allowed. For commercial use of our images and contents to promote your products or serivices, you must get our permission first (only by email).